Bursa Atatürk Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 90 224 223 87 04
WEB https://bursaataturkanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : GAZİAKDEMİR MAH. STADYUM CD. NO5 OSMANGAZİ / BURSA
VİZYON : TEK RAKİBİM ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ!.. BİZ; BURSA´DA, TÜRKİYE´DE, DÜNYA´DA "İLK"LERE İMZA ATTIK VE ATACAĞIZ. ATATÜRK ANADOLU LİSESİ AİLESİNİN HER BİREYİ DÜNYA "EN"LERİ İÇİNDE VAZGEÇİLMEZ BİR DEĞERDİR. ÜNİVERSİTENİZİN KAPISI ATATÜRK ANADOLU LİSESİNDEN AÇILACAK ÜNİVERSİTE HEDEFİMİZDİR. ANCAK ÜNİVERSİTENİN ÇOK ŞEY OLDUĞUNU AMA HER ŞEY OLMADIĞINI BİLEN BİR AİLEYİZ. EMEĞİN HANGİ ALANINDA OLURSA OLSUN İNSAN OLMA BİLİNCİNDE ÇABA GÖSTERECEĞİZ.
MİSYON : ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ OLARAK: Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda evrensel ilkelere bağlı, insan haklarına saygılı, bilgiyi toplumun yararına kullanan, sorgulayıcı ve eleştirel düşünen, empati kurabilen, paylaşımcı, adil, ahlaklı ve mutlu bireyler yetiştiren çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR : 0

Isınma : Koloriferli
Lojman : Sayısı:1
Servis : YOK
Ulaşım : Okulumuz Merinos metro istasyonuna 2 dk yürüme mesafesinde olup ayrıca altıparmaktan geçen bütün otobüslerle 5 dk lık yürüme sonucunda ulaşılabilecek konumdadır.
Yerleşim Yeri : MERKEZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Bursa ili merkez ilçesi Osmangazi ilçesinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol il birinciliği, Yüzme dünya birinciliği, Kincboks türkiye birinciliği, Kano Türkiye ikinciliği
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : E-Twining Kalite etiketi