BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Atatürk Anadolu Lisesi

Bursa Atatürk Anadolu Lisesi

BURSA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ STADYUM CD. NO5 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
TEK RAKİBİM ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ!.. BİZ; BURSA´DA, TÜRKİYE´DE, DÜNYA´DA "İLK"LERE İMZA ATTIK VE ATACAĞIZ. ATATÜRK ANADOLU LİSESİ AİLESİNİN HER BİREYİ DÜNYA "EN"LERİ İÇİNDE VAZGEÇİLMEZ BİR DEĞERDİR. ÜNİVERSİTENİZİN KAPISI ATATÜRK ANADOLU LİSESİNDEN AÇILACAK ÜNİVERSİTE HEDEFİMİZDİR. ANCAK ÜNİVERSİTENİN ÇOK ŞEY OLDUĞUNU AMA HER ŞEY OLMADIĞINI BİLEN BİR AİLEYİZ. EMEĞİN HANGİ ALANINDA OLURSA OLSUN İNSAN OLMA BİLİNCİNDE ÇABA GÖSTERECEĞİZ.
Misyon
ATATÜRK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ OLARAK: DÜŞÜNEN, VERİMLİ, ÜRETEN VE BUNA UYGUN DAVRANAN İNSAN OLMAK İÇİN VARIZ.
Bağlantı :ADSL (4 Mbit)
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08.30-16.10
Koloriferli
Ulaşım
Okulumuz Merinos metro istasyonuna 2 dk yürüme mesafesinde olup ayrıca altıparmaktan geçen bütün otobüslerle 5 dk lık yürüme sonucunda ulaşılabilecek konumdadır.